Ouderenbiljart SVEB - SVEB

Ouderenbiljart SVEB

Sedert maart 2017 biedt SVEB de mogelijkheid aan ouderen, leeftijd vanaf 55+ en vrij van werk, om te biljarten in de kantine van SVEB. Men dient wel lid te zijn of worden van SVEB.

Er kan gebiljart worden in recreatief verband, competitieverband van leden onderling en competitieverband bij de Biljartfederatie voor Ouderen Horst Venray.

Er kan dagelijks gebiljart worden van maandag tot en met vrijdag. Dit gebeurt middels een schema van drie dagdelen: ochtend van 9-12uur; middag van 13.30-17uur en avond van 19-21.30uur. In het weekend kan er behoudens de zomer- en winterstop van de voetbalafdeling niet gebiljart worden. In het schema wordt rekening gehouden met beginnende biljarters en gevorderde biljarters.

In de maanden september tot en met maart wordt er een competitie gehouden voor onze leden die georganiseerd wordt door de Biljartfederatie voor Ouderen Horst/Venray. Hier wordt door een aantal teams van SVEB aan deelgenomen.

Naast deze competitie wordt er ook nog een onderlinge competitie georganiseerd. Deze vindt eveneens plaats tussen september en maart. De eerste drie maanden wordt de spelsoort libre gespeeld en de andere drie maanden de spelsoort bandstoten. Deze competitie wordt niet in teamverband gespeeld maar op persoonlijke titel. De speler die op het einde van de competitie de meeste punten heeft vergaard mag zich clubkampioen noemen.

Voorzitter/coördinator van de afdeling ouderenbiljart is Ger Lijnders. Wedstrijdsecretaris is Gerrit Clabbers. Organisatie onderlinge competitie wordt verzorgd door Noud Huys en Winny v.d. Bosch.

Wanneer uw interesse is gewekt om vrijblijvend uit te proberen of biljarten een geschikte hobby voor u is kunt u contact opnemen met Ger Lijnders 06-51006186 of een mail sturen naar glijnders@gmail.com. De contributie voor een jaar biljarten bedraagt 77 euro. Hierbij is een afdracht  voor de Biljartfederatie voor ouderen inbegrepen.

Het biljartseizoen loopt van september tot september, gelijk aan de voetbalafdeling. Zie hieronder een tweetal afbeeldingen.

Biljart

Delen