Nieuws

Update coronaregels

28 november 19:00  Beste leden van SVEB, Het kabinet heeft op vrijdag 26 november 2021, aangescherpte coronamaatregelen vastgesteld. Voor SVEB betekent dit niet meer trainen na 17.00 uur op het sportpark. Wat dit voor de competitie gaat inhouden is nog onduidelijk. Hierover zullen we jullie tijdig informeren.meer »


Nieuw warmloopshirts en sweaters voor voetbaldames van Sporting ST/SVEB

2 november 21:15  Op zondag 17 oktober j.l. is er een officieel moment geweest inzake de presentatie van zowel warmloopshirts als sweaters van de voetbaldames van SportingST/SVEB.meer »


Koop een lot van de Grote Clubactie en steun daarmee SVEB!

23 oktober 13:30  U maakt daarmee kans op diverse prijzen waaronder een bedrag van € 100.000, een Seat Mii electric en een Keuken Kampioen cheque t.w.v. € 10.000.meer »


SVEB/Sporting ST VR1 zoekt dringend nieuwe speelsters

15 oktober 11:30  Heb jij altijd al willen voetballen in een super leuk en gezellig vrouwen team? Dan is ons team zeker iets voor jou.meer »


Breng uw stem uit en steun SVEB!

3 oktober 22:45  Beste leden van SVEB, Evenals voorgaande jaren heeft S.V.E.B. zich ook dit jaar aangemeld voor de Rabo ClubSupport. Om het verenigingsleven te ondersteunen organiseert de Rabobank de Rabo ClubSupport. Tijdens deze campagne kunnen leden van de Rabobank in de periode van 4 oktober t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen.meer »


Coronaprotocol SVEB

27 september 11:30  SVEB volgt het protocol verantwoord sporten van het NOC-NSF.meer »


Ga naar archief