Nieuws - SVEB

Nieuws

Mogelijkheid om te tennissen in zomerstop

23 mei 22:30  Leden van SVEB kunnen in de zomermaanden (juni, juli en augustus) tegen een gereduceerd tarief tennissen op “De Slagakker” in Vors.meer »


Winactie VVV-Venlo

22 mei 21:30  Onze partnerclub VVV-Venlo heeft de play-offs bereikt en wil daarom iets teruggeven aan ons. Daarom mogen wij twee tickets weggeven voor de eerste play-off wedstrijd in Covebo stadion – De Koel –.meer »


Slotdag jeugd seizoen 2022/2023

8 mei 15:30  Op zaterdag 10 juni a.s. wordt voor al onze jeugdleden de slotdag georganiseerd. Deze dag is het ook nationale voetbaldag dat betekent dat iedereen een vriendje en/of vriendinnetje mee mag nemen. Het belooft een erg spectaculaire spellenmiddag te worden die je niet mag missen! Dus, geef je snel op.meer »


Vacature jeugdtrainer Sporting ST - SVEB

4 april 19:30  Door de meerjarige samenwerking van Sporting ST en SVEB hebben we een goede en degelijke jeugdopleiding. Om op dit niveau te blijven zijn we op zoek naar een trainer voor de JO19 die dit niveau aan kan en aan durft! Van belang is dat de trainer een actieve bijdrage levert aan de samenwerking tussen de jeugdafdeling en de hoofdverenigingen van SVEB en Sporting ST.meer »Proeftraining jeugd

25 maart 12:30  Beste jongens en meisjes, Zie onderstaand bericht voor meer informatie over proeftrainingen voor de jeugd.meer »


Ga naar archief